Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΙΝΚΙ ΓΙΑ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΑΡΑ


Ο αμυντικός μέσος από τη Σιέρα Λεόνε Μοχάμεντ Καμαρά, ή αλλιώς "Μέντο",βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει για τη πιθανή μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελσίνκι επιβεβαίωσε το ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Ο Μοχάμεντ Καμαρά είναι κάτοχος φιλανδικού διαβατηρίου και έχει εξαιρετικές συστάσεις και οι ερυθρόλευκοι αν ικανοποιηθούν από αυτά που θα δούν έχουν πρόθεση να προχωρήσουν στη μεταγραφή.

Ο Μοχάμεντ Καμαρά , είναι 23 ετών, γεννημένος στις 11/11/198) και θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός μέσος που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της χώρας και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Ελσίνκι.

Τι ακριβώς δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελσίνκι Κάρι Χάαπιαινεν, στο «MTV3»:

«Είναι αλήθεια. Ο Μέντο βρίσκεται τώρα στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη Φινλανδία. Αυτή την στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα».
Το ότι τον ακολουθούν καλές συστάσεις αυτό δεν είναι αρκετό, ο παίκτης θα περάσει από το «μικροσκόπιο» των αρμοδίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις του συλλόγου, τότε μόνο θα προχωρήσει η μεταγραφή του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :