Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

"ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ, ΤΑ ΚΑΝΕI ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και με αστραπιαίες κινήσεις απέκτησε το Νέμεθ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να τον κλείσει ως δανεικό. Αυτή άλλωστε είναι και η αλήθεια!

Το γεγονός λοιπόν ότι ο Νέμεθ κατέληξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να τον κάνει δικό του, ήταν όντως μια μεγάλη επικοινωνιακή νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και φυσικά ήττα του Παναθηναϊκού!

Επειδή λοιπόν η αλήθεια δεν αρέσει σε ορισμένους, από το πράσινο στρατόπεδο τονίζουν ότι για τον Νέμεθ έχουν πάψει να ασχολούνται εδώ και μία εβδομάδα από την στιγμή που η Λίβερπουλ δεν τον παραχωρούσε δανεικό.

«Για εμάς η περίπτωση του Νέμεθ έχει τελειώσει εδώ και μία εβδομάδα. Μιλήσαμε ξανά με την Λίβερπουλ και μας είπαν ότι δεν θέλουν να δανείσουν τον παίκτη. Εμείς θέλουμε ένα μπακ απ του Σισέ. Εδώ και μία εβδομάδα έχουμε αποσυρθεί και κοιτάμε άλλες περιπτώσεις» τονίζουν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

Εδώ ταιριάζει λοιπόν το "όσα δε φτάνει η αλεπού (ή ο λαγός) τα κάνει κρεμαστάρια". Δε μας λύνει κάποιος την απορία λοιπόν γιατί ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

OI ΦΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :