Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΑEI ΓΙΑ..."ΚΡΕΜΑΣΜΑ" Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!


Εδώ και λίγο καιρό είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η διεθνής βολεϊμπολίστρια Μάγια Ογκνιένοβιτς και ο Μίλος Τεόντοσιτς, αφού όπως αποκάλυψε το ζεύγος σκέφτεται πολύ έντονα το γάμο.

Με βάση το δημοσίευμα της Σερβικής εφημερίδας «Press», η οποία ισχυρίζεται ότι μίλησε με την διεθνή βολεϊμπολίστρια, κυρίως για τη σχέση της με τον Μίλος Τεόντοσιτς και εκείνη αποκάλυψε ότι είναι κοντά στο γάμο λέγοντας ότι:

«Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη, αλλά σίγουρα ελπίζω να παντρευτούμε. Χρόνια το περιμένω. Ποιος δεν επιθυμεί τον γάμο; Με κάποιο τρόπο, πάντως, όλοι άρχισαν να σκέφτονται τον γάμο μας, πριν καν τον σκεφτούμε εμείς. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη την ημερομηνία, ίσως να γίνει αυτόν τον χειμώνα, ίσως του χρόνου. Έχουμε και οι δύο πολλές υποχρεώσεις και είναι δύσκολο να το εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Θα δούμε πότε μπορούμε. Στην σχέση μας το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη».

Σε ερώτηση για το δώρο που της έκανε ο Μίλος στα γενέθλια της απάντησε ότι:

«Πήρα ένα τρομερό δώρο. Ποτέ στη ζωή μου δεν πήρα τέτοιο δώρο. Η Μίλος σκέφτηκε να μαζέψει όλες τις φωτογραφίες μου σε ένα άλμπουμ. Είναι σαν μια τεράστια εγκυκλοπαίδεια από όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα».

Σε ερώτηση για την ενόχληση που δέχονται από τα ΜΜΕ ως διάσημοι αθλητές , η ίδια παραδέχθηκε ότι:

«Οι αθλητές συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η ερώτηση είναι κατά πόσον μας αφήνουν να διατηρήσουμε την ιδιωτική μας ζωή. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να μας αναγνωρίζει από τις επιτυχίες μας στον αθλητισμό. Βέβαια, όταν δύο αθλητές έχουν σχέση είναι λογικό να ασχολούνται λίγο περισσότερο. Επίσης, είναι πιο εύκολο για εμάς. Εχω την στήριξή του και έχει την δική μου. Μπορώ να καταλάβω πως νιώθει μετά από μια ήττα, αν κάτι δεν παίξε καλά στην προπόνηση… Υποστήριξη και εμπιστοσύνη είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την σχέση μας».

Για το επαγγελματικό μέλλον της αποκάλυψε:

«Είμαι κοντά σε συμφωνία με μια Ελληνική ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι δεδομένο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η πιο ρεαλιστική προοπτική αυτή την στιγμή, αλλά οι Έλληνες είναι λίγο ανεύθυνοι, ελαφρόμυαλοι και τεμπέληδες, οπότε θα πρέπει να περιμένω. Αυτό που έχει προτεραιότητα για εμένα είναι να είμαι εκεί που είναι ο Μίλος είτε είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είτε είναι κάποια άλλη ομάδα. Μου αρκεί να είμαστε κοντά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :