Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ


Μπορεί η έναρξη της προετοιμασίας να ήταν στις 6/9 για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά ακόμη οι παίκτες δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Χαμένος χρόνος για τους Νταμπλούχους.

Τα διοικητικά θέματα του Ερασιτέχνη, έχουν φέρει πίσω την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδος, είχαν ενημερωθεί αρχικά πως η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου, όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η «πρώτη» των Πειραιωτών, φέρνοντας προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα πόλο του συλλόγου. Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθαρά για οικονομικούς λόγους, με τους αθλητές να αντιδρούν με αποχή από τις προπονήσεις, μέχρι να τακτοποιηθούν οι οφειλές του Ερασιτέχνη προς εκείνους.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση, είχε δεσμευτεί να δώσει επιταγές στους παίκτες και μια δόση 10%, αλλά τίποτα από αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα οι πολίστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να είναι δυσαρεστημένοι. Μάλιστα, οι παίκτες τονίζουν πως μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους ή αν θέλετε καλύτερα, μέχρι να γίνουν σε πράξη τα όσα τους υποσχέθηκαν, δεν θα ξεκινήσουν προετοιμασία.

Πέρα από το οικονομικό, υπάρχει πρόβλημα και με την πισίνα, ενώ η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο, την στιγμή όπου οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και το ραντεβού με τον Αντώνη Βλοντάκη. Ο Έλληνας πολίστας, απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, ζήτησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, αλλά από την διοίκηση τον έπεισαν να περιμένει και σύντομα οι δυο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :