Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ: ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ


Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης άφησε αιχμές προς τη διοίκηση Συγγελίδη για τα χρέη στον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ύψους 2,8 εκατ. Ευρώ, ο οποίος τόνισε ότι όσο ήταν πρόεδρος δεν υπήρχαν χρέη, αλλά δημιουργήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» γι' αυτό το θέμα:

«Διάβασα το ρεπορτάζ σου που έλεγε ότι τα χρέη του Ερασιτέχνη δεν είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά 2,8 εκατ. ευρώ από χρήσεις προηγουμένων ετών. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Δεν ξέρω ποιοι τα λένε αυτά, διευκρινίστε, σας παρακαλώ ότι οι χρήσεις προηγούμενων ετών είναι μόνο τα δύο τελευταία χρόνια. Στα οποία δεν ξέρω τι έχουν κάνει. Πριν από αυτά τα δύο χρόνια, όσο ήμουν εγώ πρόεδρος του Ερασιτέχνη επί 18 χρόνια, δεν παρέδωσα χρέη. Είχαν πληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις μέχρι τη μέρα που φύγαμε. Αυτό άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα ο ταμίας, που ήταν στη δική μου διοίκηση και στη διοίκηση μετά του Πέτρου Κόκκαλη, που με διαδέχθηκε για λίγο καιρό και στη διοίκηση του κ. Συγγελίδη που ακολούθησε. Και μάλιστα, ο ταμίας αυτός, ο κ. Γρεβενίτης, ενημέρωσε εγγράφως τα μέλη, με πρώτο τον κ. Συγγελίδη. Ομοίως και ο τότε γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, κ. Παύλος Σιούφας».

Σας φάνηκε τραβηγμένο το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ χρέη;

«Όχι. Δυστυχώς πρέπει να είναι ακριβές, δεν το είχα αναφέρει ποτέ, αν και το γνώριζα. Όντως στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για ένα τέτοιο ποσό. Τον προσεχή μήνα θα γίνει γενική συνέλευση για το φλέγον θέμα, το οικονομικό. Εκεί λοιπόν πρέπει να παρουσιαστούν όλα τα οικονομικά στοιχεία από τη μέρα που ανέλαβε η τωρινή διοίκηση μέχρι σήμερα. Τα πάντα και θα είμαστε όλοι εκεί. Προσκομίζοντας και όλα τα οικονομικά στοιχεία».

Λέγεται ότι είχατε κάνει πολύ υψηλά συμβόλαια σε αθλητές πάντως…

«Μα οι ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σάρωναν τα πρωταθλήματα, οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έφερναν και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ο Ερασιτέχνης ήταν κολοσσός. Και στο κάτω κάτω δεν άφησα χρέη, ως τη μέρα που έφυγα ήταν όλα πληρωμένα, επαναλαμβάνω».

Διάβασα σε μια εφημερίδα ότι ο Συγγελίδης, σύμφωνα με εκείνο το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι τον υπομονεύετε με τις προσβάσεις που έχετε στον Ερασιτέχνη. Τι έχετε να πείτε γι αυτό;

«Όλοι γνωρίζουν πόσο ενδιαφέρομαι προκειμένου αυτός ο σύλλογος, αυτές οι ομάδες και ιδιαίτερα το πόλο και η κολύμβηση να μην αποσυντεθούν. Κατά τα άλλα, απαξιώ να απαντήσω καν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :