Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;


Ριβάλντο και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μια πονεμένη ιστορία. Ο Βραζιλιάνος προ ετών πρωταγωνίστησε σε εκείνο το δακρύβρεχτο διαζύγιο με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Θυμάστε που αποφάσισε να πει όχι στη γενναιόδωρη πρόταση των ερυθρολεύκων και να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Λέμε γενναιόδωρη γιατί στην ηλικία του τα λεφτά που του πρότειναν τότε οι ερυθρόλευκοι δεν τα έβρισκε πουθενά αλλού στην Ευρώπη και ειδικά από ομάδα που είχε εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Champions League όπως τότε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όπως όλοι γνωρίζουμε κατέληξε με αρκετά λιγότερα στην ΑΕΚ.
Τώρα; Τώρα υπάρχουν πληροφορίες της «Γάτας» ότι οπισθιοτρίβεται για συνεργασία με τον Μαρινάκη ως σκάουτ στη Βραζιλία. Λέτε;

Πάντως στο ποδόσφαιρο και γενικά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ. Ο Ριβάλντο έχει πλευρίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέσω ανθρώπου του Βαγγέλη Μαρινάκη για να του κάνει το κονέ και να φέρνει παίκτες στο λιμάνι από τη Βραζιλία.

Ο Γκαλέτι από ότι φαίνεται θα αναλάβει σκάουτερ στην Αργεντινή, ίσως και να μην είναι άσχημα. Θα ήταν βέβαια μια χαρά… Αν και ο Ριβάλντο έδειξε ασέβεια στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως λένε στον Πειραιά και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :