Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ Ο...ΗΡΩΑΣ"


Αφιέρωμα έκανε το "tuttomercato" στον Όλοφ Μέλμπεργκ για το διάστημα που πέρασε ο Σουηδός από την Γιουβέντους.

Μπορεί το πέρασμά του από την Ιταλική ομάδα να ήταν σύντομο, αφού έμεινε στην "κυρία" για΄ενα μόνο χρόνο, αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το αφιέρωμα λοιπόν, συμπεριλαμβάνει τον Μέλμπεργκ στους «ήρωες σε μαύρο και άσπρο» που αγωνίστηκαν στη Γιούβε, ενώ κάνει και εκτενή αναφορά στην καριέρα του :

"Είναι ένας αμυντικός βράχος, που χωρίς να είναι πολύ γρήγορος, έχει μεγάλη αίσθηση της θέσης, παίζει πολύ έξυπνα και μπορεί εύκολα να σκοράρει με το κεφάλι, όπως έκανε κόντρα στη Λάτσιο στις 18 Ιανουαρίου του 2009 στο πρώτο του γκολ στη Serie A.

Το Ολυμπιακο Στάδιο της Ρώμης του φέρνει τύχη καθώς είχε σκοράρει και στη νίκη με 4-1 επί της Ρόμα στις 21 Μαρτίου του 2009. Παρά τις καλές του επιδόσεις με τη Γιούβε αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό στις 23 Ιουνίου του 2009 έναντι 2,5 εκατ. ευρώ".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :