Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΕΪΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τσεκάρουν περιπτώσεις, προκειμένου να κάνουν τις κινήσεις τους τον Δεκέμβριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα νιάτα να έχουν τη μερίδα του λέοντος. Για το λόγο αυτό, όπως συνέβη με την περίπτωση του Βενκέρ, τον οποίο η λογική λέει ότι θα τον ξαναδούν οι άνθρωποι της ομάδας, κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει με τον 18χρονο κεντρικό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Κεϊτά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Σενεγαλέζος άσος έχει κινήσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και θέλουν να τον παρακολουθήσουν αρκετές φορές στο πρωτάθλημα της Football League, προκειμένου να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή άποψη για το ταλέντο του και τις προοπτικές του. Αν μη τι άλλο, το απόκτημα του ΠΑΣ βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του, αλλά προφανώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι είναι αξιόλογη περίπτωση και επιθυμούν να τον τσεκάρουν.

Ο ύψους 1.94μ. ποδοσφαιριστής, που λέγεται ότι το γνωρίζει καλά το τόπι και δεν είναι μόνο «πνευμόνια», ίσως απασχολήσει το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, θα αρκεστούν οι υπεύθυνοι στο να το δουν και αν αντιληφθούν ότι το «έχει», τότε τίποτα δεν αποκλείεται...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :