Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ) *BINTEO*


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή, μετρούν τρεις σερί νίκες με αντιπάλους την Κέρκυρα, τον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτά τα αποτελέσματα τους έχουν φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος (9β.) και εκεί θέλουν να διατηρηθούν.

Ο ΘΡΥΛΟΣ βρίσκεται στη φυσική του θέση, την κορυφή, και, με τον κόσμο στο πλευρό του σε ένα γεμάτο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πάει και πάλι για την νίκη και το θέαμα που θα αποζημιώσει τους οπαδούς.

Α' ημίχρονο:

36' Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να αντιδράσει. Κέρδισε δύο συνεχόμενα κόρνερ, αλλά δεν απείλησε τους Πειραιώτες.

Σαρωτικός ο ΘΡΥΛΟΣ στο πρώτο μισάωρο με 61-39% κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

29: Μακρινό σουτ του Ριέρα, διώχνει με τις γροθιές ο Γιακούποβιτς, καθώς η μπάλα έρχεται με δύναμη.

28': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Μπρέσκα να αντικαθιστά τον Κάστρο. Δεύτερος επιθετικός στο γήπεδο για τους Βολιώτες, καθώς αγωνίζεται και ο Σολάκης.

21' ΓΚΟΛ! Ο Φουστέρ κάνει το σουτ, η μπάλα χτυπάει στα πόδια του Μιραλάς και αλλάζει πορεία αιφνιδιάζοντας τον Γιακούποβιτς για να γίνει το 2-0!

20' Ο Μιραλάς είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που θα πασάρει, με τον Ιμπαγάσα να κάνει το πλασέ και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου να διώχνει σε κόρνερ.

18: Συνεργάστηκαν ο Ιμπαγάσα με τον Μιραλάς, ο Βέλγος έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιακούποβιτς μπλόκαρε τη μπάλα.

7: ΓΚΟΛ Κόρνερ από δεξία για τον Θρύλο, καφαλιά του Ντουντού, ασταθής απόκρουση του Γιακούποβιτς και ο Τοροσίδης κάνει την προβολή για να βάλει φωτιά στο Καραϊσκάκης, κάνοντας το 1-0!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :