Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο ΡΟΥΝΕΪ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!


Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Άγγλου επιθετικού ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα η ισπανική εφημερίδα «Marca» γράφει ότι ο 24χρονος παίκτης θέλει να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

Ο διεθνής άσος αρέσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως φέρεται να αξιώνει 14 εκατ. Ευρώ, ένα εκατ. ευρώ περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να υπογράψει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. Επίσης, ο Ρούνεϊ θέλει το 50% της διαχείρισης των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Το συγκεκριμένο ζήτημα περιπλέκει το ενδεχόμενο απόκτησης του Άγγλου από τη «βασίλισσα», η οποία εξετάζει ψύχραιμα την υπόθεση. Ο 24χρονος φορ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα «λευκά» και στην Ισπανικό σύλλογο περιμένουν να μάθουν την τελική του απόφαση.

Η «χρυσή» πεντάδα

1) Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) 13 εκατ. ευρώ ετησίως
2) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν) 12 εκατ. ευρώ ετησίως
3) Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 12 εκατ. ευρώ ετησίως
4) Σαμουέλ Ετό (Ίντερ) 10,5 εκατ. ευρώ ετησίως
5) Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης) 10 εκατ. ευρώ ετησίως

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :