Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΑ Ο ΑΡΗΣ … ΜΕΤΑ Ο ΠΑΟ


Οι παλιοί παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στου Ρέντη λένε στους νέους, οι οποίοι έχουν αρχίσει από τώρα να σκέφτονται το μεγάλο ματς με Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική «Αφήστε το ντέρμπι και κοιτάξτε τον Άρη».

Είναι λογικό για τους νέους ποδοσφαιριστές του ΘΡΥΛΟΥ να έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, άλλωστε έχουν απομείνει εννιά μέρες μόνο.

Οι Μάρκο Πάντελιτς, Άλμπερτ Ριέρα, Αριέλ Ιμπαγάσα και Κέβιν Μιραλάς, έχουν ακούσει τόσο πολλά για το ματς με τους πράσινους με αποτέλεσμα να ζουν και να αναπνέουν για την μητέρα των μαχών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «παλιοί» του ΘΡΥΛΟΥ, Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ντουντού Σεαρένσε θέλοντας η ομάδα να μην κάνει το λάθος και πάει απροετοίμαστη στον αγώνα με τον Άρη έχουν αναλάβει δράση και προειδοποιούν τους συμπαίκτες τους, στου Ρέντη πως αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κάνει το χρέος του κόντρα στον Άρη και εν συνεχεία να ασχοληθούν με το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Άλλωστε, θα είναι «έγκλημα», οι ερυθρόλευκοι να μην καταφέρουν να κερδίσουν την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε έναν αγώνα, ο οποίος θα είναι τυπική διαδικασία, εάν παρουσιαστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :