Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ…


Στην προσπάθεια της «αναγέννησης» του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο Γιώργος Γλου δείχνει ότι θα είναι ο μπροστάρης στη διοίκηση της ομάδας μέχρι τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.

Είναι αδύνατον να περιμένουν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με τους πολίστες του ΘΡΥΛΟΥ, οι οποίοι μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν είχαν ειδοποιηθεί για συνάντηση με τον Γλου, με το δεδομένο ότι την επόμενη των εκλογών θα βουτήξουν στις πισίνες οι πολίστες όλων των ομάδων.

Ο α' αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Γλου λοιπόν γνωρίζοντας, ότι τα αγωνιστικά πρέπει να έχουν δρομολογηθεί πριν τις 5 Νοεμβρίου, έχει σκοπό να καλέσει σε συνάντηση τους πολίστες και να τους ζητήσει, να ρίξουν νερό στο κρασί τους, προκειμένου να σωθεί το τμήμα, που βιώνει τη δυσκολότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :