Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ!


Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά και τη δεύτερη εξαιρετική εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής, πρωταγωνίστησε και στον διεθνή Τύπο.

Ο «μικρός» μετά την καθιέρωσή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ήρθε η κλήση συμμετοχής του στην Εθνική Ελλάδας. Έτσι ήρθε χθες και η δεύτερη συμμετοχή του, μετά από μόλις 15 λεπτά παιχνιδιού λόγω του τραυματισμού του Σωτήρη Νίνη. Ο Σάντος έριξε τον «Φέτφα» στον γνώριμο για τον 20χρονο αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και αυτός έκανε ξανά τα δικά του. Έκανε και πάλι τα μαγικά του, έκανε Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί του για μια ακόμη φορά.

Μετά λοιπόν, την αποθέωση που ήδη γνωρίζει από τα Ελληνικά ΜΜΕ, χθες ήρθε η ώρα να εμφανιστεί το όνομά του για πρώτη φορά και στις σχετικές αναφορές του διεθνούς Τύπου. Βεβαίως, μόνο απλές αναφορές δεν ήταν αυτές που έγιναν για το νέο αστέρι του ΘΡΥΛΟΥ.

Η αγγλική ιστοσελίδα sportinglife.com αναφέρει χαρακτηριστικά:

«…το πρώτο πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Σωτήρης Νίνης αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Αντικαταστάθηκε από το νεαρό άσο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη περισσότερα δείγματα του εξαιρετικού ταλέντου του. Ο Φετφατζίδης ήταν συνεχώς η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ισραήλ».

Στο αντίστοιχο μοτίβο κινούνται και οι περιγραφές του uefa.com για την εμφάνιση του «Φέτφα»:

«Ο Φετφατζίδης ήταν ένας μόνιμος κίνδυνος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τις εξαιρετικές ντρίμπλες και την μεγάλη ταχύτητά του».

Η χάρη του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΘΡΥΛΟΥ έφτασε μάλιστα μέχρι και την Αμερική και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα του δικτύου NBC. Εκεί αναφέρεται το εξής:

«Ο Σωτήρης Νίνης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Ραμί Γκέρσον. Όμως, ο 19χρονος αντικαταστάτης του, Γιάννης Φετφατζίδης, ταλαιπώρησε τους φιλοξενούμενος όλο το βράδυ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :