Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ»


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μαρινάκη και του προέδρου, Σωκράτη Κόκκαλη, ολοκληρώθηκε και η συμφωνία για την παραχώρηση της «Θρύλος ΑΕ». Παράλληλα προχωράει η παραχώρηση του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», ενώ τελειώνει η ΑΜΚ της ΠΑΕ.

Η εν λόγω εταιρεία έχει την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ρέντη, ενώ έχει και την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος της ομάδας με ότι συνεπάγεται αυτό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας θα οριστεί ο Γιώργος Παύλου, ο οποίος είναι διευθυντής του Αθλητικού κέντρου στο Ρέντη.

Παράλληλα η ατζέντα περιλάμβανε εκτός από το θέμα της «Θρύλος ΑΕ» και το ζήτημα της «Καραϊσκάκης ΑΕ», με τους Ευάγγελο Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη να έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό για την παραχώρηση του 50% στον πρώτο από τον δεύτερο.

Μόνο κάποια διαδικαστικά απομένουν τα οποία και συζητήθηκαν την Τρίτη με κάθε λεπτομέρεια και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Να θυμίσουμε, ότι το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Και όπως πάντα συμβαίνει στις συναντήσεις των δύο ανδρών, μίλησαν και για τα αγωνιστικά θέματα και δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την εικόνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Super League. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και άπαντες στον Πειραιά αισιοδοξούν πως θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τέλος, τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα καλύψει ο Ευάγγελος Μαρινάκης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :