Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΤΕΡΑΣ: ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ…


Η διοίκηση των «πρασίνων» απηύθυνε κάλεσμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσουν δίπλα-δίπλα το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με επιστολή τους ζήτησαν το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ ενημερώνοντας τον Παναθηναϊκό για την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κι άλλων μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο αγώνα. Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πως το κεντρικό μπουθ είναι για την αποκλειστική χρήση των μετόχων και των μελών του ΔΣ του συλλόγου, ενώ πρότεινε να φιλοξενήσει τους Πειραιώτες στη σουίτα της θύρας «29», που πληροί όλες τις συνθήκες ασφαλείας. Κλείνοντας την επιστολή, ο Νικόλας Πατέρας κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο τον συνδέει πολυετής φιλία, να παρακολουθήσουν δίπλα-δίπλα τον αγώνα.

Αν η πρόταση γίνει δεκτή, θα πρόκειται ασφαλώς για μια ιστορική στιγμή, ανάλογη με τα μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που παραδίδουν οι διοικήσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :