Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ FORMULA!


Ο τελευταίος γύρος της «Superleague Formula by Sonangol» θα διεξαχθεί στην Ισπανική πίστα της Navarra, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της τρίτης σεζόν της συναρπαστικής αυτής διοργάνωσης, που συνδυάζει τα δυο δημοφιλέστερα σπορ στον κόσμο, το ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η τελική μάχη θα κριθεί μεταξύ τεσσάρων συλλόγων, ανάμεσά τους και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το 1 εκατομμύριο ευρώ που θα απονεμηθεί στον πρωταθλητή της σεζόν.

Ο Ντάβιντε Ριγκόν της Άντερλεχτ διατηρεί το προβάδισμα στην βαθμολογία με 635 βαθμούς, ωστόσο ο Μαξ Βίσελ της Βασιλείας καραδοκεί στην δεύτερη θέση με μόλις 7 βαθμούς διαφορά. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται ισόβαθμοι (616) οι Γκρεγκ Ντόλμπι της Τότεναμ και Μπεν Χάνλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με 19 βαθμούς διαφορά από την Άντερλεχτ, φλερτάρει με τον τίτλο του Πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου θα αποτελούσε το αποκορύφωμα μιας εξαιρετικής σεζόν, που περιλαμβάνει 6 νίκες εκ των οποίων 2 σε Μεγάλο Τελικό, 14 βάθρα και 2 pole position.

Ο Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ έκανε την αρχή για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φέρνοντας μια σειρά δυνατών αποτελεσμάτων, που κορυφώθηκε με τις δυο συνεχόμενες νίκες στους Μεγάλους Τελικούς της Jarama και του Nurburgring, πριν εμπλακεί σε ένα άσχημο ατύχημα στο Grand Prix του Brands Hatch, το οποίο τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Μπεν Χάνλεϊ και Νιλ Γιάνι, συνέχισαν επάξια το έργο του Βαν Ντερ Ντριφτ, σημειώνοντας εξίσου δυνατά αποτελέσματα και διατηρώντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Navarra, ο Μπεν Χάνλεϊ θα κυνηγήσει να αναδείξει Πρωταθλητή της Superleague Formula τον «ΘΡΥΛΟ των γηπέδων», σηματοδοτώντας έτσι και το ξεκίνημα μιας καινούργιας εποχής για τον Πειραϊκό σύλλογο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η τελική μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Superleague Formula θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.superleagueformula.com, καθώς και από την συνδρομητική τηλεόραση Novasport, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :