Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!


Ο στόχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι να πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας αυξήσει τη διαφορά που αυτή τη στιγμή είναι στον ένα βαθμό.

Αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ερυθρόλευκους, όμως αν κάνουν το ελάχιστο χρέος τους, να νικήσουν δηλαδή Ξάνθη και Άρη, έχουν αρκετές πιθανότητες να πετύχουν τον συγκεκριμένο στόχο. Οι «πράσινοι» την ίδια... ώρα θα αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε δύο μεγάλα ντέρμπι και μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών.

Για να βρεθεί όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... καβάλα στο άλογο και να πάει με μια διαφορά 3 ή περισσότερων βαθμών στο ματς της 30ης Οκτώβρη, θα πρέπει να καθαρίσει τα δυο προσεχή παιχνίδια στα Πηγάδια και το Καραϊσκάκη. Αποστολή που μοιάζει εύκολη αλλά δεν είναι: «Δεν θέλω το μυαλό σας να βρίσκεται στο ντέρμπι. Προηγούνται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία» λέει και ξαναλέει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τις τελευταίες μέρες.

Τα τετ α τετ που είχε με πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας, προσωπική επαφή η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Να είναι όλοι οι παίκτες σε εγρήγορση και να μην επαναπαύονται επειδή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και ακολουθεί αγώνας με μια ομάδα που στα χαρτιά πάντα είναι του χεριού τους.

Ο Βαλβέρδε κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ματς του Σαββάτου και ζητά απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση στην επίτευξη αυτής της αποστολής. Ο Ισπανός γνωρίζει πολύ καλά ότι κάνοντας το 2Χ3 στα ματς πριν το ντέρμπι θα μεταφέρει μεγάλο ψυχολογικό βάρος στους «πράσινους» οι οποίοι θα είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη για να μην χάσουν νωρίς το τρένο του τίτλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :