Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ!

Το γεγονός πως ο Πάντελιτς δεν είχε καλοκαιρινή προετοιμασία τον άφησαν εκτός πλάνων από την εθνική Σερβίας. Ωστόσο το ένστικτο του γκολτζή δεν ξεχνιέται και ο Πέτροβιτς είναι πιθανό να τον καλέσει στο φιλικό με τη Βουλγαρία.

Ο Ράντομιρ Άντιτς μπορεί να τον είχε στα βασικά του πλάνα, ωστόσο με την έλευση του Πέτροβιτς, αλλά και το γεγονός πως άργησε να βρει ομάδα τον έβγαλαν εκτός εθνικής. Το δολοφονικό του όμως ένστικτο, αλλά και η επιστροφή του στα γκολ, αναγκάζουν τον Πέτροβιτς να στρέψει το βλέμμα του στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα καλέσει τον Πάντελιτς στο φιλικό με τη Βουλγαρία στις 17 Νοεμβρίου στη Σόφια. Οι Σέρβοι μιλούν με σιγουριά για την επιστροφή, και αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του φορ της ομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :