Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενώ όλοι περίμεναν να μιλήσουν αυτός προτίμησε τον δρόμο της σιωπής. Μια εικόνα μερικές φορές ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

Ήταν σκυθρωπός, προβληματισμένος και δεν είπε κουβέντα στους παίκτες για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Δεν θέλησε να τους αναλύσει τα λάθη τους και απλά τους είπε το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν.

Οι περισσότεροι παίκτες περίμεναν ότι ο Βαλβέρδε θα τα έχωνε. Ίσως αυτό συμβεί σήμερα, αφού και άλλες φορές στο παρελθόν ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ άφηνε να περνά μια μέρα για να μιλήσει στους παίκτες. Ως εκ τούτου, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεκίνησε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ηλιούπολη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν αρκετά στο τελείωμα των φάσεων. Το μενού περιλάμβανε πολλά σουτ. Άλλωστε στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, πολύ νωρίτερα. Γιατί αν είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ, τότε είναι πιθανό η ομάδα να είχε καλύτερη εικόνα, καθώς λογικά θα υπήρχαν περισσότεροι χώροι.

Κόντρα στον Πανιώνιο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου να ικανοποιήσει τους πάντα απαιτητικούς φιλάθλους του. Οι οποίοι θα γεμίσουν και πάλι το Καραϊσκάκη…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :