Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΤΖΟΛΕ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ


Στην ιστοσελίδα "sportaction.gr" μίλησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τον Μιραλάς και τον Σισέ, και για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά :

Για το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Δίκαια επικράτησε ο Ολυμπιακός. Ήταν καλύτερος, τον ευνόησε και η αποβολή του Ίβιτς. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε σταθεί καλύτερα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου υπήρξε μεγάλη νευρικότητα και αρκετά φάουλ, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα».

Για την σύγκριση Μιραλάς-Σισέ: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω παίκτες. Άλλο ο ένας, άλλο ο άλλος. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ, την δική του προσωπικότητα. Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Μιραλάς έχει ξεκινήσει πολύ καλά, είναι ουσιαστικός και έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια τον Ολυμπιακό».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έγινε αυτό. Από την αρχή ο αγωνιστικός χώρος ήταν χάλια. Δεν ήταν λογικό. Ή έπρεπε να μην ξεκινήσει ποτέ ή να τελειώσει εκείνη την ημέρα. Είναι περίεργο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό ώστε να καταφέρει μέσα σε ένα ημίχρονο να πάρει την νίκη».

Τέλος, για το ποιον θεωρεί φαβορί για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς αλλά σύμφωνα με αυτά που έχουν δείξει οι ομάδες και την γενική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :