Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΣΤΟΙΧΗΜΑ»


Αναβαθισμένο ρόλο έχει φέτος ο Κώστας Παπανικολάου και τα νούμερα του είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Ο 20χρονος αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο νεαρός φόργουορντ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπαίνει για τα καλά μέρα με την ημέρα στο κλίμα της ομάδας και αντιλαμβάνεται πλήρως αυτά που θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Απέναντι στον Πανελλήνιο, ο 20χρονος άσος σημείωσε δυο τρίποντα και αρχίζει να «ξεμπουκώνει» στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που αναμφίβολα θα βοηθήσει και την ομάδα του Πειραιά στα προσεχή παιχνίδια της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παπανικολάου έχει ευκολότερη προσαρμογή στις απαιτήσεις της Α1 σε σχέση με την Ευρωλίγκα, όπως τουλάχιστον φανερώνουν τα στατιστικά, αλλά εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα και απαιτητικά. Όμως, όσο περνάει ο καιρός, θα παρουσιάζεται και περισσότερο βελτιωμένος προς τέρψιν και του προπονητή του, ο οποίος του εμπιστεύτηκε φέτος την θέση του βασικού 3αριού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος του είναι να φτάσει στο ίδιο επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός έδρας. Στην ομάδα ποντάρουν πάρα πολύ στο νεαρό άσο, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του και ότι με δουλειά και επιμονή θα βελτιωθεί και άλλο.

Όσον αφορά τα νούμερα, ο «Παπ» σκοράρει 8.6π κατά μέσο όρο στα 18 λεπτά, που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας επιπλέον 5.8 ριμπάουντ. Μάλιστα, παίζει τουλάχιστον δυο φορές περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, ενώ δεν έχει λείψει σε κανένα ματς. Στην Ευρώπη αγωνίζεται τρία λεπτά λιγότερο και σκοράρει λίγο πάνω από πέντε πόντους ανά αγώνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :