Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Ο Περικλής Ιακωβάκης αποτελεί ένα από τα διαμάντια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Ελληνικού στίβου και θα ήταν μεγάλο πλήγμα να αποχωρήσει κάποια στιγμή από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και τα οποία ταλανίζουν τον Ερασιτέχνη.

Τι δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Για τις αποχωρήσεις αρκετών αθλητών ως τώρα από το τμήμα του στίβου, το οποίο έχει χαρίσει ένα κάρο όμορφες στιγμές στον σύλλογο και φυσικά τίτλους και διακρίσεις:

«Κατανοώ απόλυτα την θέση του οποιουδήποτε και δεν κακίζω κανέναν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις ανάγκες του άλλου, ούτε και το πόσο μπορεί να αντέξει. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο και ήταν φυσιολογικό να μην θέλησαν να συνεχίσουν. Η υπομονή πολλές φορές εξαντλείται και έχουμε δει πάρα πολύ λίγα από τότε που πρώτο είχα μιλήσει με την προσωρινή διοίκηση (Γλου και Λάμπρου)».

Για το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στον πολύπειρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα, μάς είπε πως «δεν είναι του Θεοδωρακάκη, ούτε του κάθε Θεοδωρακάκη, διότι δεν μπορεί να καλύψει ένα άνοιγμα του Ερασιτέχνη 4 εκ. ευρώ. Υπάρχει σημαντικό έλλειμμα ανθρώπων και χρηματοδότησης και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος εν μέσω τέτοιας Κρίσης να ρίξει λεφτά και να αποπληρωθούν τα χρέη. Είμαι αρκετά προβληματισμένος για το μέλλον».

Για το πόσα χρήματα οφείλονται στους αθλητές στίβου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απάντησε:

«Ένα χρόνο μου χρωστάνε περίπου... Πήρα δυο μήνες, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά, στα οποία χρωστάνε πολλά χρήματα και μιλάμε για 300 και 400 ευρώ στον καθένα το μήνα».

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το τμήμα, δεν εμφανίστηκε πολύ καθησυχαστικός:

«Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού... Είχα μιλήσει με τους κυρίους Γλου και Λάμπρου και τους εξήγησα ότι ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να είναι πολύ σαφής προς όλους. Να πει ότι τόσο είναι το άνοιγμα, τόσα μπορούμε να δώσουμε και να τα βρούμε κάπου. Η μόνη αχτίδα σωτηρίας για το τμήμα του στίβου είναι πως δεν έχει μεγάλο άνοιγμα σε σχέση πάντα με άλλα τμήματα. Μιλάμε για 200.000-220.000 ευρώ. Πιο εύκολα καλύπτεται ένα τέτοιο έλλειμμα».

Τέλος, για το αν και κατά πόσο ο ίδιος σκέφτεται την αποχώρηση, είπε:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν μείνω άλλο ένα χρόνο απλήρωτος, τι να πω...»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :