Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ… ΓΙΑΤΙ;

Στην πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του Ερασιτέχνη οι φίλαθλοι έχουν γυρίσει την πλάτη στις ομάδες που χαρίζουν τίτλους και διακρίσεις.

Σε τρία παιχνίδια των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων στο βόλεϊ και στο πόλο ανδρών, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε μέσο όρο προσέλευσης φιλάθλων το λυπηρό νούμερο, 250.

Σκληρές λέξεις που συμβαδίζουν όμως με το συναίσθημα που νιώθουν οι αθλητές των ομάδων του Ερασιτέχνη παίζοντας μπροστά σε σχεδόν άδειες εξέδρες.

Η πρώτη δήλωση κάθε αθλητή που έρχεται να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ περιέχει μία αναφορά για τον μοναδικό φίλαθλο κόσμο του συλλόγου. Και είναι αλήθεια, καθώς όλοι στο παρελθόν παίζοντας αντίπαλοι των ομάδων μας ένιωσαν την πίεση της ερυθρόλευκης εξέδρας. Είναι προφανές όμως, ότι οι εποχές άλλαξαν. Ο φίλαθλος προτιμά να παρακολουθεί το παιχνίδι βόλεϊ ή πόλο από την τηλεόραση –αν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη- ή να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα από το διαδίκτυο.

Το εκπληκτικό είναι ότι τα εισιτήρια διαρκείας που έχει διαθέσει ο Ερασιτέχνης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι ακριβώς τα διπλάσια από τον μέσο όρο προσέλευσης στο κλειστό του Ρέντη και στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Αξιοπερίεργο αλλά πέρα ως πέρα αληθινό. Οπότε δεν τίθεται το οικονομικό ζήτημα. Θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί ένα forum από ανθρώπους του Ερασιτέχνη από εκπροσώπους συνδέσμων φιλάθλων και από ενεργά μέλη του συλλόγου προκειμένου να συζητηθεί, να αναλυθεί αλλά και να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :