Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ: ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, το πρωί της Παρασκευής μίλησε στον Sentra FM, πριν επιστρέψει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να κάνει και πάλι προπόνηση, ώστε να είναι προετοιμασμένος καλά για το φιλικό της Τρίτης και τόνισε ότι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν αυτός και οι παλιοί συμπαίκτες του, προσθέτοντας παράλληλα ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό: «Έχω παίξει πολλές φορές σε τέτοια ματς. Σημαντική πρωτοβουλία από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να το διοργανώσει. Θα πάρει αίγλη, είναι σημαντικό γιατί για ιερό σκοπό. Δυο με τρεις φορές το χρόνο θα έπρεπε να γίνονται τέτοιοι αγώνες και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το παρών. Κι όσοι κλήθηκαν να παίξουν έχουν αγοράσει και πολλά εισιτήρια! Βρισκόμαστε σε εκπληκτική φυσική κατάσταση (σ.σ.: γέλια). Πάμε στου Ρέντη σήμερα να μυρίσουμε λίγο χορτάρι και να βρεθούμε με τα παιδιά».

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: «Γενικά από πέρυσι είναι πολύ καλύτερος. Έγιναν σημαντικές προσθήκες. Έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Εξαρτάται από τους παίκτες και τον προπονητή. Δημιουργήθηκε γρήγορα βάθος με πολλούς και καλούς παίκτες, από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρινάκης.

Απ' αυτό το κομμάτι ικανοποιημένος. Σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευελπιστώ να μην είναι αυτό το ταβάνι και θέλω να δω μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια».

Για τον Ριέρα: «Δεν έχει δείξει αυτά που περιμέναμε. Έχει όμως ελαφρυντικά, καθώς για ένα, ενάμισι χρόνο βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία στη Λίβερπουλ.

Άλλαξε ομάδα, χώρα και δεν τον κρίνω σκληρά. Υπάρχει κι άποψη που λέει ότι οι καλοί παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται πιο άμεσα. Όμως δεν θέλω να τον απαξιώσω ακόμα. Από την πλευρά μου δίνω πίστωση χρόνου».

Για τον Φετφατζίδη: «Έχω πει ότι είναι ένα ταλέντο που τα επόμενα 10 χρόνια μπορεί να έχει τρομερή εξέλιξη και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν τον θεωρώ στάσιμο.

Το σημαντικό είναι να καταλάβει ότι δεν είναι αυτός που θα πάρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στις πλάτες του. Είναι ένας τροχός από την ομάδα. Απλά να βγάλει ταλέντο του και να βοηθήσει την ομάδα. Τέτοιοι παίκτες πρέπει να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο».

Για τη σύγκριση της ομάδας της εποχής του και της σημερινής: «Η δική μας ομάδα γεννήθηκε, ενώ η φετινή φτιάχτηκε, ας μην πούμε αγοράστηκε. Είναι πιο εύκολο να μπεις σε μια ομάδα που γεννήθηκε παρά σε μια που φτιάχτηκε σε δυο μήνες.

Παρόλα αυτά όμως, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Η πορεία θα δείξει ποια ήταν η πιο καλή. Μακάρι να πάρουν πολλούς τίτλους και να μας ξεπεράσουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :