Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙΕΡΙ ΑΝΡΙ Η ΖΑΟΥΑΝΤ ΖΑΪΡΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Παρ’ όλο που ο Ζαϊρί δεν έχει χρόνο συμμετοχής πλέον με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν ξεχάσει τις μαγικές στιγμές που μας έχει χαρίσει και θέτουν το εξής ερώτημα. Τιερί Ανρί ή Ζαουάντ Ζαϊρί;

Το καλοκαίρι του 2007 η ομάδα του Αστέρα της Τρίπολης ανακοίνωσε μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση, αφού το όνομα του ποδοσφαιριστή που απέκτησε ήταν στη λίστα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένας παίκτης που μετά από δυο χρόνια στους Αρκάδες πήρε μεταγραφή, στους ερυθρόλευκους. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά.

Ο Ζαϊρί με τον Βαλβέρδε στον πάγκο είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Γενάρη μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την Γαλλία και το Μαρόκο δεν έχουν ξεχάσει τις μαγικές στιγμές που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν και κάνουν σύγκριση στα γκολ του με εκείνα του Τιερί Ανρί...

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό «παράσημο» για τον 28χρονο άσο, που έχει κερδίσει άλλη μια διάκριση. Το γκολ που πέτυχε με την φανέλα της Σοσό είναι μέσα στα δέκα καλύτερα όλων των εποχών στην Γαλλία.







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :