Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε την τελευταία του προπόνηση για το 2010, με τον Βασίλη Τοροσίδη να ακολουθεί θεραπεία. Ρεπό έχει το Σάββατο η ομάδα.

Οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνέχισαν και την Παρασκευή την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου με τον Ηρακλή για τη 16η αγωνιστική.

Ο ποδοσφαιριστής που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων στην τελευταία του προπόνηση για το 2010 είναι ο Βασίλης Τοροσίδης που έκανε θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείτε από τενοντίτιδα.

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί ξεκούραση για τους «ερυθρόλευκους» που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρωτοχρονιά με τους δικούς τους (ρεπό το Σάββατο) και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Κυριακή.

Αναλυτικά Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηρακλή (Τετάρτη 5/1, 19:30) που θα γίνει στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Κυριακή το πρωί (10:30)».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :