Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΜΟΝΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...

Ο προπονητής του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής Στους Κουμόρτζι και Μανιάτη επέλεξε να αναφερθεί ξεχωριστά σε συνέντευξη στο περιοδικό «Πανιώνιος Κόσμος». Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη:

Θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος;

«Η διακοπή ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή για την ομάδα. Ήταν πολύ καλό για τους παίκτες το ότι έφυγαν για λίγες ημέρες. Και αυτό όχι από πλευρά σωματικής κόπωσης, αλλά κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να αποφορτιστούν. Παράλληλα και σε εμάς δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε κάποιες μετρήσεις και να επικεντρωθούμε και σε κάποια θέματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδας. Επίσης μπορέσαμε να κάνουμε και τον προγραμματισμό για να δούμε πως θα κινηθούμε για την μεταγραφική μας ενίσχυση».

Ακούγονται πάρα πολλά ονόματα. Εσείς έχετε κάνει τις εισηγήσεις σας;

«Το πρώτο πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει ήταν μια σωστή αξιολόγηση των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουν γίνει τρεις συναντήσεις με τον πρόεδρο όπου έχουμε συζητήσει τα πάντα. Ιδιαίτερα συζητήσαμε το κομμάτι των μεταγραφών, όπου πολύ σύντομα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυσή μας. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, κάτι τελειωμένο, αλλά ο στόχος είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα, οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι και ουσιαστικές. Αυτό που έχουμε δει είναι πως πρέπει να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερα μεγάλο ρόστερ που σημαίνει πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις».

Η αίσθηση που έχετε είναι πως θα μπορέσουν να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις, ανεξάρτητα από το αν θα πουληθούν κάποιοι παίκτες, όπως οι Μανιάτης, Κουμορτζί, ή για να γίνουν είναι απαραίτητη η πώληση ενός εκ των δύο;

«Είναι κάποια πράγματα που οπωσδήποτε και εγώ ως προπονητής πρέπει να τα λάβω υπ’ όψιν μου. Το τέλειο θα ήταν να μείνει η ομάδα όπως είναι. Να μην έχει ανάγκη να πουλήσει κάποιον παίκτη για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Όμως θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Αν πρέπει να πουληθεί κάποιος παίκτης και αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας και στον αγωνιστικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, τότε δεν βλέπω τον λόγο για να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά από την άλλη, η προϋπόθεση που έχουμε θέσει, είναι ότι όποια κίνηση και να γίνει να είναι προς όφελος του σωματείου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :