Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ: ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟ


Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, μιλάει στο gazzetta.gr συγκρίνει τους «πράσινους» με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και μιλάει για την ομάδα του, τα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος άσος ο οποίος μεταξύ άλλων σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στο gazzetta.gr.

Αναλυτικά:

Πώς είδες το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πήγαμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Πετύχαμε δύο γκολ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία και να παίξουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας».

Που κρίθηκε το ματς;

«Θεωρώ ότι τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, έκριναν σε μεγάλο βαθμό την ροή του αγώνα. Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Σίγουρα και η κούραση που έχουμε από τις συνεχείς υποχρεώσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή έπαιξε τον δικό της ρόλο.

Αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Πλέον εμείς από τη πλευρά μας, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Τώρα υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο στόχος του ΑΟΤ;

«Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές θεωρώ πως έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και πηγαίνουμε καλύτερα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αν είμαστε εντός της πρώτης εξάδας θα είμαστε πιστεύω πολύ καλά».

Το δικό σου μέλλον είναι στα Τρίκαλα;

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Είμαι παίκτης της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Σκέφτομαι και παραμένω προσηλωμένος στην ομάδα».

Πως βλέπεις την φετινή Σούπερ Λίγκα;

«Γίνεται ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πιστεύω πως είναι καλύτερος από τους άλλους αυτή τη στιγμή. Έχει μία σταθερότητα στο παιχνίδι του και μία ταυτότητα. Η ομάδα είναι «έργο Βαλβέρδε» και ο προπονητής έχει δώσει το στίγμα του. Σίγουρα υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί.

Είναι σημαντικό αυτό το συν πέντε που έχει από τον Παναθηναϊκό αλλά αν θέλει να πάρει τον τίτλο θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :