Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...

Όπως ανέφερε ο μάνατζερ του Κρίστιαν Νέμεθ σε ουγγρική εφημερίδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Κώστα Μήτρογλου έχουν κακές σχέσεις!

Ο ατζέντης του επιθετικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Κρίστιαν Νέμεθ, Βίκτορ Κοβέσντι, μίλησε στην ουγγρική εφημερίδα «Origo» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα για τον πελάτη του τονίζοντας παράλληλα ότι οι σχέσεις Βαλβέρδε – Μήτρογλου δεν είναι και οι καλύτερες:

«Ακούγονται διάφορες ομάδες για τον Κρίστιαν, αλλά είναι όλα ψέματα. Εμείς δεν έχουμε επαφή με καμία. Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα μιλήσουμε μετά τα Χριστούγεννα για να δούμε τι θα γίνει», είπε ο αρχικά ο Κοβέσντι και πρόσθεσε έπειτα για τη σχέση Βαλβέρδε – Μήτρογλου:

«Πάντως, ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει κακές σχέσεις με τον Μήτρογλου και σε εμάς δεν έχει πει κανείς να βρούμε ομάδα. Βεβαίως, ο Νέμεθ θέλει να παίζει και αυτό θα συζητήσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :