Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...

Οι παίκτες των τμημάτων υποδομής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απολαμβάνουν από σήμερα την Χριστουγεννιάτικη άδειά τους και η επιστροφή τους στις προπονήσεις αναμένεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η ομάδα Νέων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ηττήθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της SuperLeague και από σήμερα οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή έχουν ρεπό, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να ορίζεται για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας Νέων των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου, όταν θα δώσουν εξ αναβολής ματς με τη Λάρισα στη Θεσσαλία.

Οι έφηβοι του Θρύλου έδωσαν χθες φιλικό με το Χαϊδάρι (αγωνίζεται στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος) στο οποίο επικράτησαν με 1-0 και από σήμερα οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου αναμένεται να ξεκουραστούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος Εφήβων Κ17 της SuperLeague είναι προγραμματισμένη για τις 8-9 Ιανουαρίου και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη, με στόχο να συνεχίσει το σερί των 6 νικών που μετράει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η ομάδα Κ15 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πραγματοποίησε χθες την τελευταία της προπόνηση και ο τεχνικός της ομάδας Μίλαν Πάβλοβιτς περιμένει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του την ερχόμενη Τρίτη 28 Δεκεμβρίου προκειμένου να αρχίσει οι προετοιμασία για τις προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές των Χριστουγέννων οι «μικροί» του ΘΡΥΛΟΥ και οι προπονητές τους, Μιχάλης Τσέλιος (Κ13) και Βασίλης Νάνος (Κ10) τους περιμένουν τη Δευτέρα 27 του μηνός, όταν και θα αναχωρήσουν για ένα τουρνουά που διεξάγεται στο Λουτράκι.

Το τουρνουά θα κρατήσει 4 ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου με τους τελικούς αγώνες του μίνι πρωταθλήματος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :