Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΖΑΪΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ...

Μόνο κέρδη υπάρχουν τόσο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή από την ενεργοποίηση του Ζαουάντ Ζαϊρί στους αγωνιστικούς χώρους από τον τεχνικό του ΘΡΥΛΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι ερυθρόλευκοι από τη μια, έχουν κερδίσει άλλη μία αξιόπιστη λύση με τον Μαροκινό, είτε για βασικός είτε να προέρχεται από τον πάγκο και μάλιστα βοήθησε αρκετά αυτό το διάστημα με την απουσία του Ριέρα ο οποίος ήταν τραυματίας.

Από την άλλη και ο Μαροκινός μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από την εμπιστοσύνη που του δείχνει τελευταία ο Βαλβέρδε, αφού θέλει και ο Ζαϊρί να αποδείξει πράγματα και να δείξει ότι αξίζει να φοράει την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΚΑΟΥ.

Ο Ζαϊρί στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει αγωνιστεί σε όλα με Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Μάλιστα στα δύο πρώτα ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενώ στην Τρίπολη μπήκε ως αλλαγή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :