Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ...


Το μέλος του blog μας N3V κάνει...δυναμική αρχή στη στήλη "ΑΠΟΨΕΙΣ" και τα βάζει με τον... συμψηφισμό των "αντικειμενικών" και το ... χαμένο τους μελάνι...

Τα λόγια είναι περιττά...













Εντάξει; Έγινε καλά ο συμψηφισμός; Ρωτάω από ενδιαφέρον, μην έχουμε κανένα ντου πάλι...

Μεγάλη ήττα έφαγαν οι απανταχού αντικειμενικοί δημοσιογράφοι με τις χθεσινές διαιτησίες. Τι ωραία κείμενα είχαν ετοιμάσει, τι ωραίους τίτλους είχαν βάλει και έρχεται ποιος;
Ο Τάσος ο Κάκος να χαλάσει τη μαγιά.. Και τώρα τι λέμε, τι γράφουμε; Τσάμπα το μελάνι που χύθηκε και είχαν αρχίσει και οι ρημαδες οι εφημερίδες να τυπώνονται.....

Φρρρρρρρτ ο Κάκος, τέζα οι πάνθηρες να τον κοιτάνε να καταλάβουν τι σφύριξε.. Εκείνος πάντως σύμφωνα με όσα φαίνεται να δήλωσε πήρε θέση "Αν αυτό που είδα εγώ που ήμουν στα 3 μέτρα δεν ήταν πέναλτι, τότε σημαίνει πως είμαι κακός διαιτητής".. Κακός δεν είσαι Κάκε μου, λίγο γέρνεις προς τη βούλα όταν βουτάνε οι βαζελοι μόνο, αυτά γίνονται όταν είσαι οπαδός..

Και είχαν ετοιμαστεί που λέτε κάτι αρθραλγία μούρλια για τον Κουκουλακη (μεγάλη διαιτητάρα ο άνθρωπος), για το πέναλτι που έδωσε στον Φουστερ. Νέο κράτος Μαρινακη, η νέα παράγκα που χτίζεται, χολή χολή και πάλι χολή.. Και βέβαια ως δια μαγείας τσουφ! πάει το πεναλτακι στον Τοροσιδη κάνα δεκαπεντάλεπτο πριν να σφυρίξει το ανύπαρκτο ο Κουκουλακης. Όταν πρόκειται για Ολυμπιακό συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα.. Ρε δεν πα να υπάρχουν 5 φάσεις κατά του Ολυμπιακού σε όλο το ματς? Ε μια να πάρει ο γάβρος τελείωσε, ευνοήθηκε.

Το τι κλωτσιδι πέφτει, τι κίτρινες και κόκκινες έχουν καταπιεί δεν λέγεται.. Τα βλέπεις και πονάς εσύ ο ίδιος, αμ αυτός ο Φυτανιδης, πρέπει να έχει βγάλει σχολή καράτε, πάρε τη μια στη γάμπα του Παντελιτς, πάρε την άλλη στου Μιραλας, μη μείνει παραπονεμένος. Στα 2 μέτρα ο Κουκουλακης, μετά το πέναλτι δεν έβλεπε τίποτα, πρέπει να του φύγε φακός από τη συγκίνηση. Το δε πέναλτι του Τοροσιδη που λέγαμε, εξαφανιζολ, άλλες φορές υπήρχε έστω μια αναφορά στα σαιτς, στις εφημερίδες, χτες ΤΙΠΟΤΑ, ούτε λέξη, σαν να μην έγινε ποτέ.. Αν δεν έχεις δει το ματς δηλαδή σου έχουν διαμορφώσει άποψη, επειδή έτσι γουστάρουν!

Μεγάλο καλό έκανε ο Τάσος χτες στα αυτιά μας. Και οι βαζελοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε με εύνοια και πήραν και οι δυο αιώνιοι από ένα φάλτσο και δεν μπορούν να τα ρίξουν όπως πάντα στον Ολυμπιακό.. Γιατί σε κάτι προηγούμενες αγωνιστικές που είχαν κατεβεί μαϊμούδες στο ΟΑΚΑ, ένιωθε άγγιγμα ο Βύντρα, ο Νίνης και ο Πλεσίς, ήταν ο νόμος του Σισέ...

Και σε ματς που σφυρίγματα ΕΚΡΙΝΑΝ αποτέλεσμα ρε καργιόλες (ωχ συγνώμη παρεκτράπην).. Στο παο-Σέρρες όταν ήταν στο 1-0, στο παο-Καβάλα όταν ήταν 2-2, στο παο-Άρης όταν ήταν 1-0.. Μην πάμε στα προηγούμενα, καταντάει βαρετό.. Εκεί που λέτε που ένα σφύριγμα ισούται με ένα βαθμό δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα διαιτησίας, όχι.. Σε κάτι ματς Ολυμπιακός-Αστέρας 3-0, όταν στο 2-0 ακυρώθηκε κακώς γκολ του Αστέρα υπήρχε ΣΦΑΓΗ ε καργιόλες (ωχ συγνώμη ξανά..)?

Τό' χετε πάρει το μήνυμα πάντως, οι πωλήσεις των φυλλάδων πάνε από το κακό στο χειρότερο εκτός από αυτές των κόκκινων αποχρώσεων.. γιατί κι αυτές σκουπίδια είναι οι περισσότερες άλλα ξέρεις τι διαβάζεις και από ποιον.. Δεν πας να πάρεις αντικειμενική εφημερίδα να διαβάσεις ανάλυση από γνωστούς και δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους για να σου κάνουν το άσπρο μαύρο.. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που έχουν αξιοπρέπεια και ο κόσμος ΞΕΡΕΙ και τους εκτιμά.. κι ας μην είναι από τις ντίβες των σταθμών άλλα πιο low profile άνθρωποι.. Ο κόσμος ξέρει ρε καργιολες (άντε πάλι..) κι εσείς στο τέλος θα απευθύνεστε σε ελάχιστους γραφικούς και όλοι οι υπόλοιποι θα σας έχουν όπως σας αξίζει, χεσμένους!

Με εκτίμηση (στους αναγνώστες),

μια καργ.. (έγινα προβλέψιμη ε;)

Ν3V

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :