Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον κατά βάση ηκλήρωση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος πόλο Ανδρών, που θα γίνει στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) την Τετάρτη στις 14:30,.

Οι 15 αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων», που θα βρίσκονται στην κληρωτίδα, είναι όλοι του χεριού του, ακόμα και αν βγει αντίπαλος ο Πανιώνιος, από τόσο νωρίς. Έτσι θα χάσει την αίγλη του το Final 4, αφού το ζευγάρι αυτό έχει παίξει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, όλους με τον ίδιο νικητή. Δηλαδή τον Ολυμπιακό, που δυσκολεύτηκε μόνο πέρυσι.

Οι 16 ομάδες που συμμετέχουν ή συνεχίζουν στη διοργάνωση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Πανιώνιος, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΝΟ Λάρισας, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Χίου, ΝΟ Αργοστολίου, ΓΣ Περιστερίου, ΟΫΚ Βόλου, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Χανίων, Τρίτων Αμαρουσίου, ΟΦΗ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :