Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥ Γ…@ΔΕΣ ΣΑΣ!

Ο Αλέξης… ο πυροβολημένος με το αεροβόλο, επιτέθηκε φραστικά κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το διοικητικό αδιέξοδο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο τριφύλλι, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι από ένα σημείο και μετά … βλέπουν φαντάσματα και αντιδρούν με άκομψο τρόπο.

Λογικό είναι για μία ομάδα που δέχεται γκολ στο 91’ από τον Ολυμπιακό, την στιγμή, που έβλεπε ότι κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια της τα νεύρα των παικτών της να είναι τεντωμένα.

Τρανή απόδειξη αποτελεί η περίπτωση του Αλέξη Τζόρβα. Ο διεθνής τερματοφύλακας των πρασίνων, ο οποίος σε κάθε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραίσκάκη κυριολεκτικά δίνει ... ρεσιτάλ με τις γραφικότητές του, μετά το ντέρμπι βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση αρνούμενος να δεχθεί την ήττα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε φραστικά με αχαρακτήριστες εκφράσεις στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη «Τι γ....; Εγώ θα σε γ.... π.... ξεπλένη, που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!» είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναίκού στο πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, για να σπεύσουν οι σεκιούριτι να απομακρύνουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :