Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Κατά τη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ η ομάδα του το βράδυ του Σαββάτου έκανε το 11 στα 11 στην έδρα της και πάει για το ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το απόλυτο στους εντός έδρας αγώνες. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια, με Εργοτέλη, ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα την τελευταία αγωνιστική. Αν νικήσει σε όλα, ο Ολυμπιακός θα γράψει άλλο ένα ρεκόρ αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τελειώσει πρωτάθλημα με το απόλυτο σε εντός έδρας αγώνες.

Όσο για τον προπονητή του, ο Βάσκος έφτασε αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες και στόχος του είναι να πιάσει (ή και να ξεπεράσει) το σερί των 16 συνεχόμενων νικών του Σόλιντ, από την σεζόν 2005-06.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει ήδη αφήσει πίσω του τους Ντούσαν Μπάγεβιτς (1998-99) και Γιάννη Ματζουράκη, που είχαν 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 20 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και έγραψε την Νο. 1.070 νίκη στην ιστορία του (στην Α’ Εθνική).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :