
Ο Ούρκο Πάρντο, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Μοϊσές Ουρτάδο απαλλαγμένοι από το άγχος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και πρωταθλητές Ελλάδας, αποφάσισαν να τιμήσουν με την παρουσία τους μία πολύ όμορφη Ισπανική βραδιά στο The Westin Athens στο Astir Palace Resort της Βουλιαγμένης(φεστιβάλ Ισπανικής κουζίνας 6-14 Μαϊου) , δείχνοντας μάλιστα να το διασκεδάζουν και αρκετά...
Σύμφωαν με το Theplayer.gr οι τρεις ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Ελλάδας απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς σε μία βραδιά όπου θυμήθηκαν τις γαστρονομικές ομορφιές της χώρας τους!
Δοκίμασαν αυθεντικά τάπας, όπως gazpacho από φράουλα, μήλο και λουκάνικo με μανιτάρια morellan, Ιβηρικό ζαμπόν, paella Βαλένθιας με κοτόπουλο και λαγό και γεύτηκαν τον αφρώδη οίνο Freixenet που χαρακτηρίζεται με τον όρο «cava», διότι παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο που χρησιμοποιείται στην Καμπανία.