Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ!


Ο Γιώργος Τσακογιάννης πήρε το δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του.

Απολογούμενος ο Γιώργος Τσακογιάννης , αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση των «στημένων», ισχυριζόμενος ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή πως :

«Δεν συμμετέχω σε καμία εγκληματική οργάνωση, δεν έχω δωροδοκήσει κανένα πρόσωπο για να αλλοιώσω το αποτέλεσμα αγώνα και βέβαια δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας φερέγγυος και αξιόπιστος επιχειρηματίας, που έχω χόμπι το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγο για τον οποίο αγόρασα τις μετοχές της ΠΑΕ Ηλιούπολης, και έχω δυστυχώς βρεθεί τώρα, χωρίς να φταίω, αναμεμειγμένος σε μια τόσο σοβαρή ποινική υπόθεση απλώς και μόνο λόγω των κοινωνικών επαφών μου με συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ή απασχολούν τη Δικαιοσύνη».

Στο υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή αμφισβητεί μάλιστα το σύστημα ανίχνευσης της ΟΥΕΦΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Δεν αποτελεί απόδειξη αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων που πιθανολογούνται ως χειραγωγημένοι, αλλά απλώς ενδεικνύει μια στατιστική πιθανότητα ενδεχόμενης αλλοίωσης του».

Ακόμη τονίζει ότι από τη δικογραφία δεν προκύπτει οποιοδήποτε οικονομικό όφελος δικό του ή κάποιου συγγενικού ή φιλικού του προσώπου και δεν αποδεικνύεται η εμπλοκή του στις παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Στο υπόμνημα αναφέρεται εκτενώς και στις τηλεφωνικές συνομιλίες του που έχει καταγράψει η ΕΥΠ τονίζοντας ότι το περιεχόμενό τους έχει παρεξηγηθεί και πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αποδεικτικό υλικό.

Τις χαρακτηρίζει μάλιστα ως:

«Συζητήσεις μεταξύ φανατισμένων ποδοσφαιρόφιλων», ενώ ζήτησε να εξεταστεί κατʼ αντιπαράσταση με κάποια από τα πρόσωπα που αναφέρονται ως συνομιλητές του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :