Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!


Τα τυπικά μόνο απομένουν πλέον για να βάλει το αστέρι στο στήθος ο Κώστας Μήτρογλου!

Από θετική εξέλιξη συνοδεύτηκε η νέα συνάντηση που είχε σήμερα ο εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο Μήτρογλου αποδέχθηκε την προσφορά των Κυανόλευκων, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν πέσει και οι υπογραφές.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Δεν μπορείς βέβαια στις μεταγραφές ποτέ να είσαι σίγουρος, αλλά για να χαλάσει πλέον το συγκεκριμένο deal θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Με την απόκτηση του Μήτρογλου με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, ο Ατρόμητος δυναμώνει πολύ και στην επίθεση και αυξάνει τις προσδοκίες των οπαδών του που περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :