Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΤΑΝΤΖΟ


Από τον Ολυμπιακό ο Φράνκο Κοστάντζο αποκτήθηκε προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Νικοπολίδη στον «άσο».

Στο πρόσωπό του, οι «ερυθρόλευκοι» όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχουν στηρίξει πάρα πολλά, ωστόσο χρειάζεται χρόνος, προκειμένου να καταφέρει ο Αργεντίνος να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα του καθήκοντα.

Ο έμπειρος πορτιέρο, μέρα με τη μέρα, δείχνει να «κερδίζει» όλο και περισσότερους πόντους μέσα στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως μαθαίνει τα πατήματά του. Ένα σημαντικό θέμα είναι η συνεννόηση και η επικοινωνία του με τους αμυντικούς.

Ο Φράνκο Κοστάντζο για τον λόγο αυτό, ήδη έχει μάθει μερικές λέξεις στα ελληνικά, προκειμένου να μπορεί να κατευθύνει άμεσα την άμυνα. Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (29/7) ο Αργεντίνος φώναζε «έξω» και «πάμε» στους συμπαίκτες του, δείχνοντας να ενσωματώνεται στο κλίμα της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :