Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Η ΝΟΡΑ ΔΡΑΚΟΥ


Τον αρχικό στόχο που είχε θέσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης η Νόρα Δράκου τον πέτυχε και βάζει πλώρη για Λονδίνο, αφού στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο έκανε 25.13 και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (25.27).

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε η Νέρι Νιαγκουάρα από τις 14 Αυγούστου του 2004 και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ενώ ταυτοχρόνως σήμανε και την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η Δράκου ήταν εντυπωσιακή και προκρίθηκε με τον 11ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στις κολυμβήτριες. Ο στόχος της επετεύχθη, αλλά επειδή θέλει και το κάτι παραπάνω, η Πατρινή θα επιδιώξει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Άλλωστε στην απογευματινή κούρσα είναι πάντα καλύτερη από ότι το πρωί.

Η 19χρονη κολυμβήτρια έγινε η πέμπτη αθλήτρια του Ολυμπιακού που έχει προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τους Δημήτρη Χονδροκούκη, Μαριάννα Λυμπερτά, Σπύρο Γιαννιώτη και Στέφανο Δημητριάδη. Λίγη ώρα μετά τη λήξη της ιστορικής κούρσας ήταν πολύ χαρούμενη και πλέον ετοιμάζεται για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :