Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΟΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ FORMULA 1 !


Φαίνεται ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Formula 1 για το 2012 το τουρκικό Gran Prix, καθώς οι ομάδες είπαν «αντίο» στον αγώνα με την μικρή προσέλευση θεατών, παρότι δεν έχει ακόμη γίνει επίσημα γνωστό το μέλλον του.

Για την ιστορία, το Gran Prix της Κωνσταντινούπολης συμπεριλήφθηκε τον Ιούνιο στο καλαντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για το 2012, το οποίο περιλαμβάνει τον αριθμό ρεκόρ των 21 αγώνων, ωστόσο έχουν φουντώσει οι φήμες στα πάντοκ για το ουγγρικό Gran Prix ότι ο εμπορικός διευθντής της Formula 1, Μπέρνι Eκλστοουν, σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές.

Ο Γκρέιαμ Λόουντον της Virgin, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα νέα τόνισε:

«Νομίζω ότι είναι πάντα λυπηρό, όταν χάνεις ένα γκραν πρι από το καλαντάρι. Λυπούμαστε που βλέπουμε την Τουρκία να φεύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΜacClaren, Τζόναθαν Μιλ. Οι άδειες εξέδρες χαρακτήρισαν το τουρκικό Gran Prix από την εμφάνισή του, το 2005, και την επόμενη χρονιά επιστρέφει ο αγώνας των Ηνωμένων Πολιτειών σε νέα πίστα, στο Όστιν, γεγονός που «στριμώχνει» τον διαθέσιμο χώρο στο καλαντάρι. «Το καλαντάρι έχει ήδη 20 αγώνες. Ως μια μικρότερη ομάδα, οι 21 είναι υπερβολικά πολλοί».

Παράλληλα, δημοσίευμα του «Autosport» αναφέρει ότι το Gran Prix του Μπαχρέιν για το 2012, το οποίο δεν διεξήχθη φέτος, ενδέχεται να μετατεθεί για το τέλος της χρονιάς, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην χώρα να λύσει τα προβλήματά της.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :