Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ!


Το όνομα του Ούρκο Πάρντο έχει προστεθεί στην σχετική λίστα των ανθρώπων του Παναιτωλικού για την θέση του πορτιέρο.

Την περασμένη σεζόν ο Ισπανός τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού αποτελώντας την βασική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για την θέση κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων», ωστόσο οι Πειραιώτες δεν ενεργοποίησαν την οψιόν εξαγοράς των δικαιωμάτων του από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, από όπου είχαν αποκτήσει τον 28χρονο γκολκίπερ με την μορφή δανεισμού.

Ο Πάρντο δεν υπολογίζεται από τον ρουμανικό σύλλογο και βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα, και η προοπτική του Παναιτωλικού δεν τον αφήνει αδιάφορο. Οι Αγρινιώτες αναζητούν μια ακόμα αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια για να πλαισιώσει τον Λουίτζι Τζενάμο, με τους Πάρντο και Φερνάντες να εξετάζονται, και ο Ισπανός έχει το προβάδισμα, αν και η περίπτωση του θεωρείται πιο δύσκολη.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 250.000 ευρώ ετησίως στον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος θα πρέπει να ρίξει αρκετά το κασέ του για να επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο δε αποκλείεται με αμοιβαίες υποχωρήσεις να υπάρξει ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :