Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΦΕΝΕΡ/ΟΥΛΚΕΡ ΛΟΓΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ


Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με την οποία η Φενέρ/Ούλκερ (αντίπαλος του Ολυμπιακό στους ομίλους της Ευρωλίγκα) κινδυνεύει άμεσα με διάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gavros.gr, από την Κωνσταντινούπολη υποστηρίζουν ότι οι παράγοντες του συλλόγου έχουν ενημερώσει τους παίκτες της ομάδας να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μιας και ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Αζίζ Γιλντιρίμ, έχει βρεθεί μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας.

Βέβαια μέχρι στιγμής, κανείς από τους παίκτες που ανήκουν στη Φενέρ/Ούλκερ δεν έχει αποχωρήσει, γεγονός που κάνει ακόμη πιο θολό το τοπίο. Στις ΗΠΑ, μάλιστα, αναφέρουν ότι η ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ερσάν Ιλιασόβα και κάπως έτσι η κατάσταση περιπλέκεται…

Ούτως ή άλλως, οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και η Φενέρ/Ούλκερ έχει στο ρόστερ της παίκτες πρώτης κλάσης, όπως τον Ρόκο-Λένι Ούκιτς, τον Μπόγιαν Μπογκτντάνοβιτς, τον Εμίρ Πρέλντζιτς, τον Ογκούς Σαβάς και τον Γκάσπερ Βίντμαρ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :