Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Λούκα Τζόρτζεβιτς, ο 17χρονος επιθετικός της Μόγκρεν, φέρεται να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και ο ίδιος με δηλώσεις τόνισε πως το ενδιαφέρον του Θρύλου είναι «τιμή και κίνητρο» για τον ίδιο.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς πλάβι αυτό το καλοκαίρι αφού έχει ήδη αποκτήσει τους Λιούμπομιρ Φέισα, Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς, ενώ φέρεται να έχει κλείσει και το έτερο νέο μεγάλο αστέρι της Μόγκρεν, τον Λούκα Τζόρτζεβιτς. Ο 17χρονος σέντερ φορ θεωρείται στην πατρίδα του ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο της χώρας στην ηλικία και τη θέση του.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του, τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που παίζει πάντα στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Να είστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον του, εκτός από μεγάλη τιμή, θα αποτελέσει κίνητρο για εμένα και θα με κάνει να συνεχίσω να εργάζομαι πιο σκληρά, αλλά και με μεγαλύτερο πάθος. Η Μόγκρεν είναι μία σπουδαία ομάδα για εμένα και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τη βοηθήσω και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :