Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ;


Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης αναμένεται να διαδεχθεί στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ tον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά και την διαφαινόμενη άρνηση του Γιώργου Σπανού να διεκδικήσει την θέση.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, καθώς ο ομόλογός του στον Ατρόμητο, Γιώργος Σπανός, δεν μοιάζει διατεθειμένος να διεκδικήσει την θέση κι έτσι ο Κρητικός παράγοντας θα διαδεχθεί εκτός απροόπτου τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της διοργανώτριας Αρχής.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, διετέλεσε για ένα χρόνο πρόεδρος της Λίγκας, όπως είχε συμφωνηθεί και πλέον ο Παπουτσάκης που είναι αποδεκτός από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να βοηθήσει κι αυτός με το έργο του την αναβάθμιση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :