Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΣΤΕ


Ο Φραν Γέστε προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στην Κατάνια την Κυριακή (07/08). Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί και το αν θα αγωνιστεί απέναντι στην ιταλική ομάδα είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το φιλικό της Κυριακής με την Κατάνια.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν ο Γέστε και ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Φέισα ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 09:00 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατάνια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :