Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...


Φαίνεται ότι οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League, περί κάθαρσης του ποδοσφαίρου, ενόχλησαν τους μέτοχους-αμέτοχους της Παιανίας!

Έστω λοιπόν και αν δεν υπήρχε επίσημη τοποθέτηση, υποστήριξαν, πως ο πρόεδρος της Λίγκας θα μπορούσε να βοηθήσει τη δικαιοσύνη στη διαδικασία της κάθαρσης, αντί να την υπονομεύει! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ!

Μερικές δηλώσεις λοιπόν από κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν:

«Μπορεί η διαδικασία κάθαρσης να επιβάλλεται να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος, ωστόσο μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά «βεβιασμένη» είναι και κάθε άλλο παρά αποτελεί αναζήτηση «θυμάτων στον βωμό των εύκολων εντυπώσεων» όπως ανέφερε ο κύριος Μαρινάκης.

Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο της λίγκας στην τελευταία του επίσημη τοποθέτηση από αυτή τη θέση να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να υποστηρίξει για πρώτη φορά τη διαδικασία κάθαρσης που έχει δρομολογηθεί από την δικαιοσύνη και όχι να την υπονομεύει δίνοντας την εντύπωση ότι του προκαλεί δυσφορία».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :