Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ …ΚΑΙ ΤΟ 39ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Με άκρως επιθετικό σχήμα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη (20:30) και οι «ερυθρόλευκοι» με τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα βασικό, θέλουν να κάνουν …ποδαρικό με το δεξί στην Superleague, αφήνοντας στο παρελθόν την ήττα από την Μαρσέιγ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα αποτελεί αναμέτρηση κόντρα στην ακριτική ομάδα, καθώς βάσει προγράμματος οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές τις άγνωστες «ομάδα Α» και «ομάδα Β» και υποχρεώθηκαν σε διακοπές.

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Πειραιωτών με αντίπαλο την Μαρσέιγ στο Champions League, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει υπογραμμίσει την σημασία της νικηφόρας εκκίνησης στο πρωτάθλημα, ετοιμάζοντας αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φετφατζίδη, Γέστε και Μανιάτη, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και έμειναν εκτός αποστολής, και αναμένεται να παρατάξει φουλ επιθετικό σχήμα κόντρα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Κοστάντσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο να συνθέτουν την αμυντική τετράδα, ενώ οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Φουστέρ σε επιτελικό ρόλο και τους Αμπντούν, Μιραλάς και Πάντελιτς να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :