Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ...ΜΟΝΧΕ ΚΑΙ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ


Την φανέλα του Ολυμπιακού προβάρουν οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους δύο παίκτες, και περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Τόσο για τον Αργεντινό εξτρέμ, όσο και για τον διεθνή αμυντικό ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει θετική άποψη, θεωρώντας πως μπορούν να προσφέρουν λύσεις στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού, και έχει καταθέσει θετική εισήγηση για την απόκτηση τους.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να κερδίσουν την «ελευθερία» τους, μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου, και η ΕΠΟ θα ανακοινώσει πιθανότατα την Δευτέρα «μεταγραφικό παράθυρο» ώστε να αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» του Βόλου και της Καβάλας.

Την τυπική αποδέσμευση των Μόνχε και Ζαραδούκα περιμένουν πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ώστε να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, με τον Αργεντινό εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, και τον 26χρονο μπακ να έχει συμφωνήσει για 2+1 χρόνια.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :