Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Παραδέχτηκε μέσω του blog του στο "superbasket.gr", ο Κώστας Παπανικολάου ότι η εμφάνιση κόντρα στην Ρωσία ήταν τραγική. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ του Θρύλου, όμως, κοιτάει μπροστά και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία. Ιδιαίτερα στην άμυνα, εκεί όπου πραγματικά ήμασταν τραγικοί. Επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πετύχουν πάρα πολλά εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα να αποκτήσουν και ψυχολογία και έτσι το παιχνίδι να ξεφύγει από τον δικό μας έλεγχο. Πλέον, όμως, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτό το ματς γιατί μόνο κακό μας κάνει.

Πλέον, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα είμαστε οριστικά τρίτοι και περιμένουμε να μάθουμε σήμερα ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα προημιτελικά. Σήμερα θα τον μάθουμε, αλλά θα αρχίσουμε να τον σκεφτόμαστε από το βράδυ της Δευτέρα και ύστερα.

Γιατί έχουμε να δώσουμε ακόμη ένα ματς κόντρα στη Γεωργία. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά για εμάς είναι αρκετά σημαντικό μιας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σωστό πρόσωπο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη ώστε να πάμε στον προημιτελικό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :